Hardware

Hardware

Oprema u studiju Yesiloveguitar

Steinberg UR22 mkII

 

 

 

 

 

 


focusrite-scarlett-2i2-1-630-80Focusrite Scarlet 2i2

interfejs za snimanje  sadrži dva kombinovana ulaza za mikrofon (XLR sa phantom napajanjem) i ulaze za gitarski kabl.  U njemu se nalaze dva odlična predpojačala čiji input level možete u svakom trenutku podešavati. Iza potenciometara su ugrađene LED diode zelene i crvene boje koje vam vizuelno pokazuju da li je ulazni signal prejak, odnosno previsok. Takođe u njemu je više nego dobar AD konverter sa 24-bitnom rezolucijom konverzije analognog  u digitalni signal. Sample rate je zadovoljavajućih 96kHz. Scarlett 2i2 je uređaj malih dimenzija, kompaktan, skoro da može da stane u džep ili torbu vašeg laptopa. U paketu dobijate i prateći softwer Ableton Live Lite 8 kao i set pluginova koji su kompatibilni sa svim vodećim DAW (digital audio workstation) kao što su Cubase, ProTools, PreSonus, FL Studio itd.
Poseduje mogućnost direct monitoringa, tj. slušanja signala iz vaše gitare ili mikrofona (simultano) bez ikakvog kašnjenja
U svakom slučaju toplo preporučujem ovu spravicu za vaš kućni studio !!


Behringer GI100 DI Box

 

 

Behringer DI Box GI100 Ultra-G

Bilo da snimate u studiju ili svirate na stage-u biće vam potrebna ovakva sprava koja splituje gitarski signal i omogućava simultano snimanje ili sviranje na računaru i na pojačalu odnosno mikseti. Visoka ulazna impedansa povećava kvalitet zvuka i snižava nivo šuma..

[adToAppearHere2]


AT2020 Audio Technica AT2020 

  Studijski kondenzatorski mikrofon izvrsnih performansi. Ovaj mikrofon pruža odličan digitalni zvučni zapis i jedan je od najboljih u klasi jeftinijih mikrofona namenjenih kućnoj i poluprofesionalnoj upotrebi. Zahteva phantom napajanje za rad.

 

 

 

 

 

 


Presonus HD7

 

Presonus HD7A

Studijske slušalice

High resolution drivers
Precision-tuned acoustic chamber
Extended bass response
Built tough to withstand abuse
Auto-fit head pads
Comfortable and long-lasting ear pads

 

Arturia KEYLAB 61

 

 

 

 

 


 

 

ac30cmbo

 

VOX AC-30

Gitarsko lampaško pojačalo VOX AC-30 proizvedeno u Engleskoj krajem 70-tih godina.

 

 

 

 

 


Marshall CD 10

 

  Marshall MG 10CD

Pojačalo Marshall MG10CD 10W Guitar Combo, vrlo praktično pojačalo, savršen nivo zvuka, Takođe je idealno za backstage zagrejavanje. CD ulaz omogućuje slušanje CD-a po želji.

 

 

 

 

 

 

 


 

SONICAKE RockStage

One-Stop Gig Solution for Classic Rock Players with Main Effects needed
Analog Plexi Style Distiortion Brings the Tone back to 80s/90s Hard Rock Stage
BBD-style Analog-sounding Chorus adds a Beautiful Warm-Dream feeling to the Sound
500ms Analog-Voicing Delay & High Quality Reverb Expand the Tone into Grand Spacy Timbre
Built-in Cabinets Simulation for directly connecting to PA, Mixer or Audio Interface

[adToAppearHere2]

 

 


Nikon_D3200_front_main

 

 Nikon D3200 DSLR

Fotoaparat opremljen 24,2-megapikselskim CMOS senzorom i Nikonovim moćnim EXPEED 3 sistemom za obradu slike. Ovaj DSLR fotoaparat daje izvanredne fotografije i digitalne filmove u punoj visokoj definiciji. Omogućeno je snimanje video zapisa u 50 ili 60 FPS (sličica u sekundi) što je idealno za snimanje video lekcija koje je zatim moguće usporiti do 3 puta bez gubitka kvaliteta snimka.

 

 

 


krk_rokit_5g2_large

 KRK Rokit 5

Studijski zvučnici koji realno reprodukuju zvuk bez ikakvih ekvilajzerskih ulepšavanja  kao što je slučaj kod Hi-Fi zvučnika namenjenih širokim narodnim masama. Moguće je povezivanje na tri načina XLR, TRS (poznatiji kao gitarski džek) i RCA (poznatiji kao činč).

 

 

 

 

[fbcomments]